Za starše

Glede na to, da je kolesarstvo šport pri katerem lahko pride do poškodb, smo pri organiziranju kolesarskih kampov na to možnost še posebej pozorni in pripravljeni.

Vsem udeležencem kampov močno priporočamo uporabo popolne zaščitne opreme, čelada pa je seveda obvezna. Poleg tega so vsi mladoletni pod stalnim nadzorom učiteljev gorskega kolesarstva, ki so usposobljeni za vodenje in preprečevanje možnih nesreč. Nobena vožnja v parku ni dovoljena brez njihovega spremstva ali vednosti.

Absolutno je prepovedan alkohol ali ostale droge in glede tega smo zelo dosledni. V takšnem primeru, ki ga do sedaj še nismo imeli, obvestimo starše in grešnika bomo poslali domov.

V vseh letih organizacije kampov še nismo imeli resne poškodbe ali nesreče, nobenega incidenta ali kar koli drugega, kar bi metalo slabo luč na vse nas, tako na organizatorje kot tudi na množico zadovoljnih udeležencev.

Za več informacij nas kontaktirajte na  This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. !

MTB Junior - učenje in zabava

MTB Napreduj hitreje

Girls Only

BMX Učenje in zabava

Individual - napreduj hitreje