Junior kamp - učenje in zabava

Tipičen dan v kolesarskem kampu se začne že zgodaj, saj moramo kar nekaj postoriti preden se usedemo na kolo. Obvezen zajtrk, nato pregled opreme in dogovor o dnevnem programu.

Običajno začenjamo dan v parku z ogrevanjem na "pump progi", kjer dnevno merimo čas prevoženih krogov in smo navdušeni ob novih rekordih, ki se vrstijo skozi ves čas kampa.

Kasneje sledi razdelitev v skupine, ki se razlikujejo ne samo po znanju udeležencev, ampak tudi po "delovnih nalogah" tistega dne, je pa vse že prej dogovorjeno z učiteljem, ki je odgovoren za izvedbo in predvsem varnost vseh udeležencev.

Med preizkušanjem novih elementov vožnje v parku, kjer ne manjka zanimivih objektov in stez, kdaj tudi malo potekmujemo, se snemamo za popoldansko analizo in kar naprej poskušamo kaj novega. Seveda je veliko odvisno od vremena, vendar razen po hudem nalivu, ki ga raje preživimo ob teoriji v predavalnici hotela in gledanju posnetkov prejšnjega dne, je vreme vedno pravo za kolesarjenje.

Ob obveznem odmoru za kosilo, vedno še nekaj povemo o vzdrževanju kolesa in njegovih osnovnih nastavitvah, ki vsem kolesarjem pridejo še kako prav in zmanjšajo možnost obiska serviserja.

 

Za več informacij nas kontaktiraj na  This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. !

MTB Junior - učenje in zabava

MTB Napreduj hitreje

Girls Only

BMX Učenje in zabava

Individual - napreduj hitreje